Allt om spa och skönhet

ALLT OM SPA OCH BEHANDLINGAR

Produkter

För dig som vill köpa spaprodukter och ha egna behandlingar i hemmet finns två starka varumärken att välja på som vi vill rekommendera: 

Kerstin Florians produkter och behandlingskoncept har funnits i Sverige sedan år 1989. Kerstin Florian ger tillgång till ett välkänt, avancerat och komplett helhetskoncept.

Darphin är ett franskt hudvårdsmärke som grundades 1958 av den franske hudläkaren och forskaren Pierre Darphin. Idag fortsätter Darphin vara ett exklusivt hudvårdsmärke och i produkterna återfinner vi naturliga ingredienser baserad på botaniska extrakt och 100% rena aromessenser som kombineras med vetenskapliga ingredienser för att ge maximalt resultat.

Behandlingar är noga utvalda för att du som kund skall få maximal upplevelse och resultat. Oavsett om det är en behandling för ansikte eller kropp garanteras professionellt bemötande och genuint intresse från personalen.

Darphin som är en fransk professionell hudvårdsserie. Alla produkterna innehåller naturliga ingredienser som t.ex. lera, alger, mineraler, vitaminer och örter. Låt dina sinnen beröras…

Inför en behandling

Goda råd innan din Spa-upplevelse för att du ska kunna njuta och må bra både under och efter behandlingen ber vi att du tänker på att:

I samband med behandling har du ofta tillgång till pool, bastu, relax och gymoch tänk då på att:

• lämna din mobiltelefon på hotellrummet / i skåpet
• komma osminkad och gärna duschad till behandlingen
• byt från blöta badkläder till underkläder innan din behandling
• tag av smycken och lås in dem i skåpet
• låta oljor eller krämer ligga kvar på kroppen en bra stund efter behandlingen
• uppge vid bokningstillfället eller till terapeuten om du är sjuk eller äter medicin
• vissa behandlingar är olämpliga att ta om man har allergi, hjärtbesvär eller om man är gravid, kontakta gärna våra spaterapeuter eller receptionen om du har några frågor
• drick mycket vatten efter din vistelse då behandling, bastubad och värme gör att du förlorar vätska
• ta dig tid att njuta av din vistelse hos oss

Ofta brukar avbokad tid senare än 24 timmar innan behandflingar att debiteras.

Övrigt

För dig som inte är ute efter just spa utan istället hårvård, massage, muskelbehandlingar, nagelvård eller liknande listar vi lite olika företag här nedan som är allmänt kända i sin stad för att vara mycket bra på det de gör:

 

Frisör i Umeå

Allt inom hårvård vad gäller tvätt, klippning, färgning, förlängning osv.

 

AO Osteopati

Osteopat Göteborg

Det mesta inom förebyggande och behandlingar av idrottsskador samt kostrådgivning.